Reviews

Feminine Retreat

Vanaf moment een voelde ik me veilig en geborgen in de groep. In het prachtige huis in de bergen. Weinig telefoon. Natuur. Yoga. Meditatie. Energiewerk. Kristallen. Klankschalen. Tranen en schaterlachen. Openheid. Kracht en keuze. Aankijken en loslaten. Alles bestond naast elkaar. Deze balans gebeurde vanzelf. Het eiland heeft ook wel een soort happy vibe die ondersteunend is. Het doet me weer beseffen dat het leven niet zo moeilijk hoeft te zijn.

We werden fantastisch begeleid door Anne Marie. Echt een groot cadeau aan jezelf zo’n week. Iedereen zou het zichzelf mogen gunnen wat mij betreft. Voor iedereen die twijfelt om die ene reis te maken. Bang is voor oordelen uit de omgeving. Kies voor de mensen die je hierin aanmoedigen. Liefdevol zijn.

Je verdient die aanmoediging en zachte energie ♥ GO FOR IT!

Sophie

Feminine Retreat

De Retreat op Ibiza, wat een geweldige week was dit!! Een week vol nieuwe inzichten, ontspanning en een onwijs leuke tijd gehad met 13 andere vrouwen!! Ik had dit voor geen goud willen missen, het heeft me zoveel rust gebracht. Bedankt @deregenboog_by_annemarie voor jouw energie, kennis en mooie woorden. En bedankt @remko_the_healthy_chef voor het lekkere vegan eten, zo van genoten! En bedankt meiden voor alle mooie gesprekken. Het was zo fijn ❤❤❤

Gaby

Feminine Retreat

In augustus 2022 ben ik op retraite geweest bij Anne Marie op het mooie Ibiza. De groep bestond uit 13 verschillende vrouwen.
De retraite was wat mij betreft perfect in balans; bezig zijn met je eigen proces, d.m.v. yoga, verschillende meditaties en ceremonies, maar ook genoeg vrije tijd om even tot jezelf te komen of om het eiland te ontdekken.

De retraite kwam precies op het juiste moment voor mij, na een moeilijke periode. Nadat ik Anne Marie had gesproken over de retraite voelde het direct goed. Ik zou een retraite bij Anne Marie iedereen aanbevelen omdat ze heel kundig is, heel warm en goed kan aanvoelen wat iemand nodig heeft.

Het even loskomen van je omgeving heeft mij heel veel inzichten gegeven waar ik tot de dag van vandaag nog steeds profijt van heb.

Het beste cadeau wat ik mezelf heb gegeven.

Liefs, Gaby Marshall

Feminine Retreat

We kwamen aan bij de villa en het was gelijk magisch. Ik wist niet dat veganistische gerechten zulke smaakexplosies konden geven. En dat ik zonder vlees zo kan genieten. Mijn doel was om mijzelf beter te leren kennen door de connectie te vinden met mijn innerlijke zelf en om mijn innerlijke onrust tot rust te leren brengen. Ik voel me megatrots en dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren. Wauw, wauw, wauw!

Elke dag voelde als een cadeautje, elke activiteit was een cadeautje, elk gerecht was een cadeautje, alle meiden die ik heb leren kennen zijn cadeautjes … OMG ik ben overspoeld met een overload aan selfcare! Nu ik terug ben, merk ik dat ik ben veranderd. Ik leef op een wolkje, ik voel rust en ik voel en zie ineens zoveel meer … misschien klinkt het zweverig, dat mag en kan, maar deze ervaring en magische herinneringen neemt niemand mij meer af.

En als jij ooit twijfelt, zeg ik met mijn volle overtuiging doen, you only live once!

Lorene

Feminine Retreat

In augustus 2022 ging ik een weekje op vrouwenretraite op Ibiza met Anne Marie van de Regenboog Academy. Hoewel ik Anne Marie al heel wat jaren ken en we veel samengewerkt hebben, vond ik het best spannend, ik ging voor het eerst alleen op reis! Het werd een bijzondere reis, een avontuur dat een speciaal plekje in mijn hart gekregen heeft!

Zoveel verschillende mooie vrouwen in een prachtige villa gaf een magische week vol respect en verbinding met elkaar. Er was plezier en gezelligheid met alle vrouwen en een luisterend oor op momenten dat iemand het even moeilijk had.

Ik zat net in een periode waarin er dingen in mijn leven veranderden. Niet alleen op fysiek en mentaal vlak, maar er mocht een andere invulling komen. Na jarenlang voor mijn gezin gezorgd te hebben, was het moment dat ik mijn volwassen dochters mocht loslaten en meer voor mijzelf ging zorgen aangebroken. Maar hoe ik dat moest vormgeven was nog best moeilijk …

Wat heb ik veel inzichten opgedaan tijdens de retraite met yoga, meditaties, lichaamswerk, systemisch werken, chakra healing en nog veel meer, er konden mooie stappen in mijn proces gemaakt worden. En niet te vergeten het lekkerste vegan eten wat elke dag werd klaargemaakt door een professionele healthy chef, wat een verwennerij!

Deze Ibiza vrouwenretraite heeft me veel gebracht, het was een waardevolle ervaring. Op dit niveau kunnen werken aan jezelf is al heel bijzonder en dat het dan ook nog zoveel impact heeft voor de rest van je gezin, daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor!

Annette Hurkens 

Feminine Retreat

Bekijk onderstaand hoe magisch het feminine Retreat was en hoe deelnemers het hebben ervaren, wauw!

Heb je een vraag?

Ik help je graag! 

Geef je vraag hieronder aan of geef je telefoonnummer en bereikbaarheid door. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.